• Pierś z Indyka Kurpiowska

49.00
kg Do przechowalni
Wysyłka w każdą środę
Cena przesyłki 24
Odbiór osobisty 0
Kurier DPD (przedpłata) POLSKA 24
Kurier DPD (pobranie) POLSKA 29
Dostępność 2 kg

Nr. tel: 503-610-357/ 503-913-203

Pierś indyka wędzona, parzona, wyprodukowana bez użycia dodatków chemicznych i wypełniaczy. Peklowana w tradycyjnej zalewie składającej się z naturalnych ziół przez okres około 3 dni następnie wędzona 4 godziny w dymie z drewna olchowego i parzona, charakteryzuje się specyficznym aromatem i smakiem, jest bardzo krucha a jednocześnie soczysta, idealna na kanapki lub do bezpośredniego spożycia. 


 

Jeśli mają Państwo jakieś uwagi odnośnie kawałka który mamy wysłać, prosimy o przekazanie nam tych informacji, wtedy postaramy się dobrać najodpowiedniejszy produkt do Państwa preferencji. 


 

Podana cena jest ceną brutto i dotyczy 1 kg produktu, waga całego kawałka waha się w przedziale 0,4-1 kg, minimalna ilość do zamówienia to 100 gram (przy dodawaniu produktu do koszyka ilość 0,05 oznacza 50 gram). 

 

PIERŚ Z INDYKA KURPIOWSKA 

100g produktu gotowego powstało ze 130g mięsa. 

Skład: pierś indyka, sól peklująca, naturalne przyprawy i zioła. 

Data ważności :2 tygodnie od dnia produkcji. 

 

 

Produkt należy przechowywać w lodówce w temp. 2-8 stopni tak aby nie był szczelnie zamknięty (najlepiej wyłożony na talerzu bez przykrycia) wtedy jego termin do spożycia  się wydłuży gdyż z biegiem czasu będzie się on jedynie coraz bardziej wysuszał. 

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci