Pasztetowa Kurpiowska

Dostępność: 0 kg
Maksymalna ilość dla możliwych parametrów produktu została osiągnięta.
Wysyłka w ciągu:1-7 dni (więcej informacji w zakładce "Warunki dostawy")
Cena dostawy: 20
Odbiór osobisty:
0
Kurier DPD (przedpłata):
20
Kurier DPD (pobranie):
25
Cena: 20.00
Brak towaru
Powiadomienie zostało aktywowane. Na podany adres e-mail[[EMAIL]] zostanie wysłana informacja, gdy produkt będzie dostępny w sklepie. Powiadom gdy produkt będzie dostępny
Wpisz swój e-mail:
Udostępnij:

Kiełbasa Pasztetowa Kurpiowska produkt parzony. Do produkcji naszego wyrobu używamy szynki wieprzowej a dokładniej mięśni cechujących się dużą zawartością "kleju", podgardla wieprzowego, kaszy manny, niewielkiej ilość cebuli i czosnku oraz naturalnych ziół i przypraw. Początkowy etap produkcji zaczyna się od odpowiedniego przygotowania mięsa, które następnie zostaje poddane kilku godzinnemu gotowaniu mającemu za zadanie wyciągnąć z mięsa najlepszy smak i nadać mu odpowiednią kruchość. Po ugotowaniu mięso zostaje poddane kilkukrotnemu mieleniu a w wywarze który po nim pozostał gotujemy kaszę manną. Tak przygotowane składniki łączymy ze sobą dodając przyprawy i zioła a następnie umieszczamy gotowy farsz w jelitach, ostatni etap produkcji to parzenie.

Gotowy produkt charakteryzuje się wyrazistym smakiem oraz konsystencją dzięki czemu nadaje się zarówno do bezpośredniego spożycia jak i rozsmarowania na kanapki.

Produkowana przez nas pasztetowa różni się miedzy sobą wagowo, na co wpływ ma długość danego pętka oraz jego grubość. W zależności od wielkości danego pętka ich waga waha się w przedziale 0,3-0,5 kg.

Podana cena jest ceną brutto i dotyczy 1 kg produktu, waga całego pętka jest zmienna a orientacyjne przedziały wagowe zostały podane wcześniej, wysyłamy jedynie pętka w całości, nie kroimy na mniejsze kawałki, gdyż utrudniałoby to pakowanie i transport (przy dodawaniu produktu do koszyka ilość 0,05 oznacza 50 gram).



KIEŁBASA PASZTETOWA

Skład:szynka wieprzowa, podgardle wieprzowe, kasza manna, cebula, czosnek, sól peklująca, naturalne przyprawy i zioła.

Data ważności: 2 tygodnie od dnia produkcji.


Produkt należy przechowywać w lodówce w temp. 2-8 stopni tak aby nie był szczelnie zamknięty (najlepiej wyłożony na talerzu bez przykrycia).

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Komentarze i opinie mogą dodawać tylko zalogowani Klienci.

Polecamy

Rabaty/ Zniżki

W przypadku chęci dokonania zakupów których łączna wartość przekracza 250 zł prosimy o wcześniejszy kontakt w celu uzyskania rabatu bądź zmodyfikowania cen poszczególnych produktów

Sklep internetowy na platformie SKY-SHOP Sklep internetowy
Proszę czekać ...

Informacja

Zalogowano poprawnie

Produkt został dodany do koszyka

Do Twojego koszyka została dodana wybrana ilość sztuk produktu. Podczas realizacji zamówienia będzie można ją zmienić.

Szczegółowa zawartość koszyka znajduje się u góry strony pod ikoną koszyka.

Informacja

Produkt został dodany do przechowalni